Vakkundige installatie
2 jaar garantie
Gratis Technische ondersteuning

DS-1271ZJ-120(BLACK)

Productkenmerken:

Type: Pendelbeugel

Constructie: Aluminiumlegering met oppervlaktespraybehandeling voor duurzaamheid

Installatie: Interne kabelgeleidingsontwerp voor een nette installatie

Onze prijs € 97,08
Verzending Gratis

Beschikbaar
Vandaag voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Onze service:
  • Gratis technische ondersteuning
  • Niet goed = geld terug
  • 2 Jaar garantie
Omschrijving

De DS-1271ZJ-120(BLACK) is een specifieke pendel ontworpen voor de DS-2CD25XX-serie camera's van Hikvision. Met deze pendel kun je je camera stevig aan een plafond of overhangende structuur bevestigen, waardoor je flexibiliteit hebt bij het installeren van je beveiligingssysteem.

De DS-1271ZJ-120(BLACK) biedt een discrete en professionele oplossing voor het monteren van je camera, terwijl het ook beschermt tegen weersinvloeden en vandalisme. Dankzij zijn duurzame constructie is deze pendel geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en biedt het een betrouwbare montageoplossing voor verschillende installatiescenario's.

Of je nu een professionele installateur bent of een doe-het-zelver die zijn beveiligingssysteem wil verbeteren, de DS-1271ZJ-120(BLACK) biedt een solide en veilige oplossing voor het monteren van je Hikvision camera. Met zijn robuuste constructie zorgt deze pendel ervoor dat je camera stevig en stabiel wordt geïnstalleerd, waardoor je gemoedsrust hebt dat je eigendommen goed worden bewaakt.

DS-1271ZJ-120-B
Afmeting
150 mm × 543 mm
Gewicht
1290 g

Specifieke referenties

Reviews (0)