Vakkundige installatie
2 jaar garantie
Gratis Technische ondersteuning

DS-1271ZJ-130-TRL

Productkenmerken:

Type: Hangende steun ontworpen voor turret camera's.

Materiaal: Vervaardigd uit aluminiumlegering voor duurzaamheid en stevigheid.

Kleur: Hikvision Wit, wat een uniforme uitstraling biedt en goed past bij Hikvision-camera's.

Toepassing: Geschikt voor het ophangen van turret camera's aan muren of plafonds voor optimale positionering en bewaking.

Onze prijs € 90,00
Verzending Gratis

Beschikbaar
Vandaag voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Onze service:
  • Gratis technische ondersteuning
  • Niet goed = geld terug
  • 2 Jaar garantie
Omschrijving

De DS-1271ZJ-130-TRL is een specifieke montagebeugel ontworpen voor bepaalde Hikvision domecamera's. Deze beugel biedt een stevige en betrouwbare montageoplossing voor je beveiligingscamera, waardoor je flexibiliteit hebt bij het installeren van je beveiligingssysteem.

Met zijn verstelbare ontwerp kun je de kijkhoek van je camera aanpassen om het gewenste bewakingsgebied vast te leggen. Dit zorgt voor een optimale positionering van de camera, waardoor je een beter overzicht hebt van je bewaakte omgeving.

De DS-1271ZJ-130-TRL is eenvoudig te installeren en duurzaam gebouwd, waardoor het een betrouwbare keuze is voor het monteren van Hikvision domecamera's. Het biedt een veilige en stabiele bevestiging, zelfs in veeleisende omgevingen, en is compatibel met verschillende installatiescenario's.

Of je nu een professionele installateur bent of een doe-het-zelver die zijn beveiligingssysteem wil verbeteren, de DS-1271ZJ-130-TRL biedt een betrouwbare oplossing voor het monteren van je Hikvision domecamera. Met zijn verstelbare ontwerp en duurzame constructie zorgt deze beugel ervoor dat je camera veilig en effectief wordt geïnstalleerd, waardoor je gemoedsrust hebt dat je eigendommen goed worden bewaakt.

DS-1271ZJ-130-TRL
Afmeting
150x567 mm
Gewicht
1110 g

Specifieke referenties

Reviews (0)