Vakkundige installatie
2 jaar garantie
Gratis Technische ondersteuning

DS-1271ZJ-DM25

Onze prijs € 52,80
Verzending Gratis

Beschikbaar
Vandaag voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Onze service:
  • Gratis technische ondersteuning
  • Niet goed = geld terug
  • 2 Jaar garantie
Omschrijving

De DS-1271ZJ-DM25 is een specifieke plafondmontagebeugel die is ontworpen voor fisheye-camera's van Hikvision. Met deze beugel kun je je fisheye-camera stevig aan het plafond bevestigen, waardoor je flexibiliteit hebt bij het installeren van je beveiligingssysteem.

De DS-1271ZJ-DM25 biedt een discrete en professionele oplossing voor het monteren van je fisheye-camera, terwijl het ook beschermt tegen weersinvloeden en vandalisme. Dankzij zijn duurzame constructie is deze plafondmontagebeugel geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en biedt het een betrouwbare montageoplossing voor verschillende installatiescenario's.

Of je nu een professionele installateur bent of een doe-het-zelver die zijn beveiligingssysteem wil verbeteren, de DS-1271ZJ-DM25 biedt een solide en veilige oplossing voor het monteren van je fisheye-camera. Met zijn robuuste constructie zorgt deze plafondmontagebeugel ervoor dat je camera stevig en stabiel wordt geïnstalleerd, waardoor je gemoedsrust hebt dat je eigendommen goed worden bewaakt.

DS-1271ZJ-DM25
Afmeting
565×250×250 mm
Gewicht
1730 g

Specifieke referenties

Reviews (0)