Vakkundige installatie
2 jaar garantie
Gratis Technische ondersteuning

DS-1272ZJ-110-TRS

Productkenmerken:

Montage: Muurbeugel speciaal ontworpen voor dome-camera's.

Compatibiliteit: Geschikt voor diverse dome-camera's van Hikvision en andere merken.

Materiaal: Gemaakt van stevig materiaal voor duurzaamheid en stabiliteit.

Onze prijs € 48,00
Verzending Gratis

Beschikbaar
Vandaag voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Onze service:
  • Gratis technische ondersteuning
  • Niet goed = geld terug
  • 2 Jaar garantie
Omschrijving

De DS-1272ZJ-110-TRS is een speciaal ontworpen montagebeugel, compatibel met bepaalde modellen van Hikvision domecamera's. Met zijn gestroomlijnde ontwerp en duurzame constructie biedt deze beugel een betrouwbare oplossing voor het monteren van beveiligingscamera's aan plafonds of wanden, waardoor ze stevig en veilig worden bevestigd.

Deze montagebeugel beschikt over een verstelbaar ontwerp, waardoor je de kijkhoek van de camera kunt aanpassen om het gewenste bewakingsgebied vast te leggen. Hierdoor heb je meer flexibiliteit bij het installeren van je beveiligingssysteem en kun je de camera precies positioneren zoals gewenst.

Met zijn robuuste constructie is de DS-1272ZJ-110-TRS geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Of het nu gaat om een commerciële omgeving, een woning of een andere locatie, deze montagebeugel biedt een betrouwbare en duurzame oplossing voor het monteren van Hikvision domecamera's.

Of je nu een professionele installateur bent of een doe-het-zelver die zijn beveiligingssysteem wil verbeteren, de DS-1272ZJ-110-TRS biedt een eenvoudige en effectieve manier om je camera's te monteren, waardoor je gemoedsrust hebt dat je beveiligingssysteem goed is geïnstalleerd en optimaal functioneert.

DS-1272ZJ-110-TRS
Afmeting
120 x 120 x 169 mm
Gewicht
545g

Specifieke referenties

Reviews (0)