Vakkundige installatie
2 jaar garantie
Gratis Technische ondersteuning

DS-1273ZJ-DM26

Onze prijs € 40,99
Verzending Gratis

Beschikbaar
Vandaag voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Onze service:
  • Gratis technische ondersteuning
  • Niet goed = geld terug
  • 2 Jaar garantie
Omschrijving

De DS-1273ZJ-DM26 is een specifieke plafondmontagebeugel die is ontworpen voor Hikvision camera's. Met deze beugel kun je je camera stevig aan het plafond bevestigen, waardoor je flexibiliteit hebt bij het installeren van je beveiligingssysteem.

De DS-1273ZJ-DM26 biedt een discrete en professionele oplossing voor het monteren van je camera, terwijl het ook beschermt tegen weersinvloeden en vandalisme. Dankzij zijn duurzame constructie is deze plafondmontagebeugel geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en biedt het een betrouwbare montageoplossing voor verschillende installatiescenario's.

Of je nu een professionele installateur bent of een doe-het-zelver die zijn beveiligingssysteem wil verbeteren, de DS-1273ZJ-DM26 biedt een solide en veilige oplossing voor het monteren van je Hikvision camera. Met zijn robuuste constructie zorgt deze plafondmontagebeugel ervoor dat je camera stevig en stabiel wordt geïnstalleerd, waardoor je gemoedsrust hebt dat je eigendommen goed worden bewaakt.

DS-1273ZJ-DM26
Afmeting
255 × 225.7 × 185 mm
Gewicht
1550 g

Specifieke referenties

Reviews (0)