Vakkundige installatie
2 jaar garantie
Gratis Technische ondersteuning

DS-1273ZJ-DM32

Productkenmerken:

Type: Aansluitdoos voor dome camera

Toepassing: Voor het aansluiten en beschermen van dome camera's

Installatie: Eenvoudige montage aan muur of plafond

Materiaal: Stevige constructie voor duurzaamheid en bescherming

Onze prijs € 58,52
Verzending Gratis

Beschikbaar
Vandaag voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Onze service:
  • Gratis technische ondersteuning
  • Niet goed = geld terug
  • 2 Jaar garantie
Omschrijving

De DS-1273ZJ-DM32 is een specifieke muurmontagebeugel die is ontworpen voor bepaalde Hikvision dome-camera's. Deze beugel biedt een stevige en betrouwbare oplossing voor het monteren van je camera aan een muur, waardoor je flexibiliteit hebt bij het installeren van je beveiligingssysteem.

Met zijn verstelbare ontwerp kun je de kijkhoek van je camera aanpassen om het gewenste bewakingsgebied vast te leggen. Dit zorgt voor een optimale positionering van de camera, waardoor je een beter overzicht hebt van je bewaakte omgeving.

De DS-1273ZJ-DM32 is eenvoudig te installeren en duurzaam gebouwd, waardoor het een betrouwbare keuze is voor het monteren van Hikvision dome-camera's aan een muur. Het biedt een veilige en stabiele bevestiging, zelfs in veeleisende omgevingen, en is compatibel met verschillende installatiescenario's.

Of je nu een professionele installateur bent of een doe-het-zelver die zijn beveiligingssysteem wil verbeteren, de DS-1273ZJ-DM32 biedt een betrouwbare oplossing voor het monteren van je Hikvision camera. Met zijn verstelbare ontwerp en duurzame constructie zorgt deze beugel ervoor dat je camera veilig en effectief wordt geïnstalleerd, waardoor je gemoedsrust hebt dat je eigendommen goed worden bewaakt.

DS-1273ZJ-DM32
Afmeting
141.8×183.5×232mm
Gewicht
650 g

Specifieke referenties

Reviews (0)