Vakkundige installatie
2 jaar garantie
Gratis Technische ondersteuning

DS-1280ZJ-DM25, Beugel voor de Fisheye

Productkenmerken:

Type: Aansluitdoos ontworpen voor dome-camera's.

Toepassing: Geschikt voor het aansluiten en beschermen van bekabeling voor dome-camera's.

Compatibiliteit: Ontworpen voor specifieke modellen dome-camera's van Hikvision en andere fabrikanten.

Materiaal: Gemaakt van duurzaam materiaal voor langdurige prestaties en bescherming van bekabeling.

Onze prijs € 25,98
Verzending Gratis

Beschikbaar
Vandaag voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Onze service:
  • Gratis technische ondersteuning
  • Niet goed = geld terug
  • 2 Jaar garantie
Omschrijving

De DS-1280ZJ-DM25 is een speciaal ontworpen beugel die compatibel is met fisheye-camera's, waaronder bepaalde modellen van Hikvision. Deze beugel is ontworpen om een veilige en stabiele montage van fisheye-camera's mogelijk te maken, waardoor je flexibiliteit hebt bij het installeren van je beveiligingssysteem.

Met zijn robuuste constructie biedt de DS-1280ZJ-DM25 een betrouwbare oplossing voor het monteren van fisheye-camera's aan plafonds of wanden. Deze beugel zorgt ervoor dat de camera stevig en veilig wordt bevestigd, waardoor je gemoedsrust hebt dat je bewakingsapparatuur goed is geïnstalleerd.

De DS-1280ZJ-DM25 is ontworpen met het oog op eenvoudige installatie en aanpassing. Het verstelbare ontwerp stelt je in staat om de kijkhoek van de camera aan te passen, zodat je het gewenste bewakingsgebied kunt vastleggen. Hierdoor heb je meer flexibiliteit bij het positioneren van je camera's en kun je ervoor zorgen dat alle belangrijke gebieden worden gedekt.

Of je nu een professionele installateur bent of een doe-het-zelver die zijn beveiligingssysteem wil verbeteren, de DS-1280ZJ-DM25 biedt een eenvoudige en effectieve oplossing voor het monteren van fisheye-camera's. Met zijn duurzame constructie en verstelbare ontwerp zorgt deze beugel ervoor dat je camera's veilig en betrouwbaar worden gemonteerd, waardoor je een beter overzicht hebt van je bewaakte omgeving.

DS-1280ZJ-DM25
Afmeting
178.5 mm × 164 mm ×41 mm
Gewicht
340 g

Specifieke referenties

Reviews (0)