Vakkundige installatie
2 jaar garantie
Gratis Technische ondersteuning

DS-1280ZJ-DM8, Hikvision junctionbox voor dome camera

Productkenmerken:

Type: Aansluitdoos ontworpen voor dome-camera's.

Toepassing: Geschikt voor het aansluiten en beschermen van bekabeling voor dome-camera's.

Compatibiliteit: Ontworpen voor specifieke modellen dome-camera's van Hikvision en andere fabrikanten.

Materiaal: Gemaakt van duurzaam materiaal voor langdurige prestaties en bescherming van bekabeling.

Onze prijs € 18,00
Verzending Gratis

Beschikbaar
Vandaag voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Onze service:
  • Gratis technische ondersteuning
  • Niet goed = geld terug
  • 2 Jaar garantie
Omschrijving

De DS-1280ZJ-DM8 is een speciaal ontworpen junctionbox die compatibel is met bepaalde Hikvision domecamera's. Deze junctionbox biedt een handige en veilige oplossing voor het monteren en beschermen van de bekabeling van je domecamera, zowel binnen als buiten.

Met zijn robuuste constructie beschermt de DS-1280ZJ-DM8 de bekabeling van je domecamera tegen weersinvloeden, vandalisme en andere potentiële schade, waardoor de levensduur van je beveiligingsapparatuur wordt verlengd. Bovendien biedt deze junctionbox een nette en georganiseerde manier om de bekabeling van je camera te beheren, wat zorgt voor een professionele installatie.

De DS-1280ZJ-DM8 is eenvoudig te installeren en biedt een flexibele montageoplossing voor je domecamera. Met zijn verstelbare ontwerp kun je de junctionbox aanpassen aan verschillende installatiesituaties, zodat je de camera kunt plaatsen op de gewenste locatie en onder de juiste hoek.

Of je nu een professionele installateur bent of een doe-het-zelver die zijn beveiligingssysteem wil verbeteren, de DS-1280ZJ-DM8 biedt een betrouwbare en veelzijdige oplossing voor het monteren en beschermen van je Hikvision domecamera. Met zijn duurzame constructie en flexibele ontwerp zorgt deze junctionbox ervoor dat je camera veilig en effectief wordt geïnstalleerd, waardoor je gemoedsrust hebt dat je eigendommen goed worden bewaakt.

DS-1280ZJ-DM8
Afmeting
126.7mm × 35mm
Gewicht
210g

Specifieke referenties

Reviews (0)