Vakkundige installatie
2 jaar garantie
Gratis Technische ondersteuning

DS-1280ZJ-PT3

Productkenmerken:

Type: Aansluitdoos voor dome camera

Compatibiliteit: Geschikt voor diverse dome camera's

Functie: Dient als aansluitpunt voor de bekabeling van de dome camera

Materiaal: Gemaakt van duurzaam materiaal voor langdurig gebruik

Onze prijs € 17,23
Verzending Gratis

Beschikbaar
Vandaag voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Onze service:
  • Gratis technische ondersteuning
  • Niet goed = geld terug
  • 2 Jaar garantie
Omschrijving

De DS-1280ZJ-PT3 is een specifieke montagebeugel ontworpen voor Hikvision PTZ-camera's. Deze beugel biedt een betrouwbare en flexibele montagemogelijkheid voor je PTZ-camera, waardoor je de kijkhoek en positie van de camera gemakkelijk kunt aanpassen voor een optimale bewaking.

Met zijn verstelbare ontwerp kun je de camera nauwkeurig positioneren om een breed scala aan bewakingsgebieden te bestrijken. Dit maakt het ideaal voor het monteren van PTZ-camera's op muren, plafonds, of andere oppervlakken, zodat je een uitgebreid overzicht hebt van de bewaakte omgeving.

De DS-1280ZJ-PT3 is eenvoudig te installeren en duurzaam gebouwd, waardoor het een betrouwbare keuze is voor het monteren van Hikvision PTZ-camera's. Het biedt een veilige en stabiele bevestiging, zelfs in veeleisende omgevingen, en is compatibel met verschillende installatiescenario's.

Of je nu een professionele installateur bent of een doe-het-zelver die zijn beveiligingssysteem wil verbeteren, de DS-1280ZJ-PT3 biedt een betrouwbare oplossing voor het monteren van je Hikvision PTZ-camera. Met zijn verstelbare ontwerp en duurzame constructie zorgt deze beugel ervoor dat je camera veilig en effectief wordt geïnstalleerd, waardoor je gemoedsrust hebt dat je eigendommen goed worden bewaakt.

DS-1280ZJ-PT3
Afmeting
120x40.5mm
Gewicht
105g

Specifieke referenties

Reviews (0)