Vakkundige installatie
2 jaar garantie
Gratis Technische ondersteuning

DS-1280ZJ-SD11

Productkenmerken:

Type: Aansluitdoos speciaal ontworpen voor 4-inch PTZ-camera's.

Materiaal: Vervaardigd uit hoogwaardige aluminiumlegering voor duurzaamheid en robuustheid.

Kleur: Hikvision Wit, wat zorgt voor een professionele uitstraling en naadloze integratie met de camera.

Onze prijs € 34,80
Verzending Gratis

Beschikbaar
Vandaag voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Onze service:
  • Gratis technische ondersteuning
  • Niet goed = geld terug
  • 2 Jaar garantie
Omschrijving

De DS-1280ZJ-SD11 is een specifieke beugel die wordt gebruikt voor het monteren van bepaalde modellen Hikvision speed dome camera's. Deze beugel is ontworpen om een veilige en stabiele montage van de camera mogelijk te maken, waardoor flexibiliteit wordt geboden bij het installeren van je beveiligingssysteem.

Met zijn verstelbare ontwerp kun je de kijkhoek van de camera aanpassen om het gewenste bewakingsgebied vast te leggen. Dit zorgt voor een optimale positionering van de camera, waardoor je een beter overzicht hebt van je bewaakte omgeving.

De DS-1280ZJ-SD11 is eenvoudig te installeren en duurzaam gebouwd, waardoor het een betrouwbare keuze is voor het monteren van Hikvision speed dome camera's. Het biedt een veilige en stabiele bevestiging, zelfs in veeleisende omgevingen, en is compatibel met verschillende installatiescenario's.

Of je nu een professionele installateur bent of een doe-het-zelver die zijn beveiligingssysteem wil verbeteren, de DS-1280ZJ-SD11 biedt een betrouwbare oplossing voor het monteren van je Hikvision speed dome camera. Met zijn verstelbare ontwerp en duurzame constructie zorgt deze beugel ervoor dat je camera veilig en effectief wordt geïnstalleerd, waardoor je gemoedsrust hebt dat je eigendommen goed worden bewaakt.

DS-1280ZJ-SD11
Afmeting
57.7 mm × 39.7 mm
Gewicht
450 g

Specifieke referenties

Reviews (0)