Vakkundige installatie
2 jaar garantie
Gratis Technische ondersteuning

DS-1280ZJ-XS

Productkenmerken:

Type: Muurbeugel voor kleine camera's

Toepassing: Geschikt voor montage van kleine camera's aan muuroppervlakken

Installatie: Eenvoudig te monteren en aan te passen

Materiaal: Duurzaam materiaal voor langdurig gebruik

Onze prijs € 31,88
Verzending Gratis

Beschikbaar
Vandaag voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Onze service:
  • Gratis technische ondersteuning
  • Niet goed = geld terug
  • 2 Jaar garantie
Omschrijving

De DS-1280ZJ-XS is een specifieke muurmontagebeugel ontworpen voor bepaalde Hikvision beveiligingscamera's. Deze compacte beugel biedt een betrouwbare en flexibele montagemogelijkheid voor je camera, waardoor je de kijkhoek en positie ervan gemakkelijk kunt aanpassen voor een optimale bewaking.

Met zijn gestroomlijnde ontwerp neemt de DS-1280ZJ-XS minimale ruimte in beslag en biedt het een discrete oplossing voor het monteren van je camera aan een muur. De beugel is eenvoudig te installeren en duurzaam gebouwd, waardoor het een betrouwbare keuze is voor het monteren van Hikvision beveiligingscamera's in verschillende installatiescenario's.

Of je nu een professionele installateur bent of een doe-het-zelver die zijn beveiligingssysteem wil verbeteren, de DS-1280ZJ-XS biedt een solide oplossing voor het veilig en effectief monteren van je camera. Met zijn compacte ontwerp en robuuste constructie zorgt deze beugel ervoor dat je camera stevig en stabiel wordt geïnstalleerd, waardoor je gemoedsrust hebt dat je eigendommen goed worden bewaakt.

DS-1280ZJ-XS
Afmeting
100 x 43.2 x 129mm
Gewicht
320 g

Specifieke referenties

Reviews (0)