Vakkundige installatie
2 jaar garantie
Gratis Technische ondersteuning

DS-1283ZJ, Beugel met wendbare arm Fisheye

Onze prijs € 84,00
Verzending Gratis

Beschikbaar
Vandaag voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Onze service:
  • Gratis technische ondersteuning
  • Niet goed = geld terug
  • 2 Jaar garantie
Omschrijving

De DS-1283ZJ is een beugel met een wendbare arm, speciaal ontworpen voor Hikvision Fisheye-camera's. Deze veelzijdige beugel biedt een flexibele montagemogelijkheid voor je camera, waardoor je de kijkhoek en positie van de camera gemakkelijk kunt aanpassen voor een optimale bewakingsdekking.

Met zijn verstelbare arm kun je de camera nauwkeurig positioneren om een breed scala aan bewakingsgebieden te bestrijken, of het nu gaat om grote open ruimtes, magazijnen, of winkels. Hierdoor kun je de camera zo plaatsen dat je een uitgebreid overzicht krijgt van de bewaakte omgeving, zonder dat je meerdere camera's hoeft te installeren.

De DS-1283ZJ is eenvoudig te installeren en duurzaam gebouwd, waardoor het een betrouwbare keuze is voor het monteren van Hikvision Fisheye-camera's. De verstelbare arm zorgt voor een flexibele en stabiele bevestiging van de camera, zelfs in veeleisende omgevingen.

Of je nu een professionele installateur bent of een doe-het-zelver die zijn beveiligingssysteem wil verbeteren, de DS-1283ZJ biedt een betrouwbare oplossing voor het monteren van je Hikvision Fisheye-camera. Met zijn verstelbare ontwerp en duurzame constructie zorgt deze beugel ervoor dat je camera veilig en effectief wordt geïnstalleerd, waardoor je gemoedsrust hebt dat je eigendommen goed worden bewaakt.

DS-1283ZJ
Afmeting
164x152.6x198.2mm
Gewicht
785g

Specifieke referenties

Reviews (0)