Vakkundige installatie
2 jaar garantie
Gratis Technische ondersteuning

DS-1294ZJ-PT

Productkenmerken:

Type: Muurbeugel voor mini PTZ dome camera

Toepassing: Voor het monteren van mini PTZ dome camera's aan de muur

Installatie: Eenvoudige montage

Materiaal: Duurzame constructie voor langdurig gebruik buitenshuis

Onze prijs € 26,28
Verzending Gratis

Beschikbaar
Vandaag voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Onze service:
  • Gratis technische ondersteuning
  • Niet goed = geld terug
  • 2 Jaar garantie
Omschrijving

De DS-1294ZJ-PT is een specifieke montagebeugel ontworpen voor bepaalde Hikvision PTZ (Pan-Tilt-Zoom) camera's. Deze beugel biedt een robuuste en betrouwbare montageoplossing voor je camera, waardoor je flexibiliteit hebt bij het installeren van je beveiligingssysteem.

Met zijn verstelbare ontwerp kun je de kijkhoek van je PTZ-camera aanpassen om het gewenste bewakingsgebied vast te leggen. Dit zorgt voor een optimale positionering van de camera, waardoor je een beter overzicht hebt van je bewaakte omgeving.

De DS-1294ZJ-PT is eenvoudig te installeren en duurzaam gebouwd, waardoor het een betrouwbare keuze is voor het monteren van Hikvision PTZ-camera's. Het biedt een veilige en stabiele bevestiging, zelfs in veeleisende omgevingen, en is compatibel met verschillende installatiescenario's.

Of je nu een professionele installateur bent of een doe-het-zelver die zijn beveiligingssysteem wil verbeteren, de DS-1294ZJ-PT biedt een betrouwbare oplossing voor het monteren van je Hikvision PTZ-camera. Met zijn verstelbare ontwerp en duurzame constructie zorgt deze beugel ervoor dat je camera veilig en effectief wordt geïnstalleerd, waardoor je gemoedsrust hebt dat je eigendommen goed worden bewaakt.

DS-1294ZJ-PT

Specifieke referenties

Reviews (0)