Vakkundige installatie
2 jaar garantie
Gratis Technische ondersteuning

DS-1603ZJ-POLE-P, Hikvision mastbeugel, grijs

Productkenmerken:

Type: Montagepaal voor speeddomes.

Materiaal: Vervaardigd uit aluminium en behandeld met oppervlaktespray voor duurzaamheid en weerbestendigheid.

Waterdicht ontwerp: Geschikt voor gebruik in alle weersomstandigheden dankzij het waterdichte ontwerp.

Onze prijs € 106,00
Verzending Gratis

Beschikbaar
Vandaag voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Onze service:
  • Gratis technische ondersteuning
  • Niet goed = geld terug
  • 2 Jaar garantie
Omschrijving

De DS-1603ZJ-POLE-P is een mastbeugel specifiek ontworpen voor bepaalde Hikvision camera's. Deze grijze mastbeugel biedt een stevige en betrouwbare montageoplossing voor je beveiligingscamera, waardoor je flexibiliteit hebt bij het installeren van je beveiligingssysteem op een mast of paal.

Met zijn verstelbare ontwerp kun je de kijkhoek van je camera aanpassen om het gewenste bewakingsgebied vast te leggen. Dit zorgt voor een optimale positionering van de camera, waardoor je een beter overzicht hebt van je bewaakte omgeving.

De DS-1603ZJ-POLE-P is eenvoudig te installeren en duurzaam gebouwd, waardoor het een betrouwbare keuze is voor het monteren van Hikvision camera's op een mast of paal. Het biedt een veilige en stabiele bevestiging, zelfs in veeleisende omgevingen, en is compatibel met verschillende installatiescenario's.

Of je nu een professionele installateur bent of een doe-het-zelver die zijn beveiligingssysteem wil verbeteren, de DS-1603ZJ-POLE-P biedt een betrouwbare oplossing voor het monteren van je Hikvision camera op een mast of paal. Met zijn verstelbare ontwerp en duurzame constructie zorgt deze beugel ervoor dat je camera veilig en effectief wordt geïnstalleerd, waardoor je gemoedsrust hebt dat je eigendommen goed worden bewaakt.

DS-1603ZJ-POLE-P
Afmeting
155mm × 565mm
Gewicht
650g

Specifieke referenties

Reviews (0)