Vakkundige installatie
2 jaar garantie
Gratis Technische ondersteuning

DS-1604ZJ-P

Productkenmerken:

Type: Muursteun met aansluitdoos ontworpen voor domecamera's.

Functionaliteit: Biedt een stevige montageoptie voor domecamera's aan muren, terwijl de aansluitdoos bescherming biedt voor de bekabeling.

Materiaal: Vervaardigd uit hoogwaardig materiaal voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Onze prijs € 126,00
Verzending Gratis

Beschikbaar
Vandaag voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Onze service:
  • Gratis technische ondersteuning
  • Niet goed = geld terug
  • 2 Jaar garantie
Omschrijving

De DS-1604ZJ-P is een mastbeugel die specifiek is ontworpen voor bepaalde modellen Hikvision beveiligingscamera's. Deze mastbeugel biedt een betrouwbare en stabiele montagemogelijkheid voor je camera, waardoor je flexibiliteit hebt bij het installeren van je beveiligingssysteem op een paal of mast.

Met zijn verstelbare ontwerp kun je de kijkhoek van je camera aanpassen om het gewenste bewakingsgebied vast te leggen. Hierdoor kun je de camera nauwkeurig positioneren om een optimaal zicht te krijgen op de bewaakte omgeving.

De DS-1604ZJ-P is eenvoudig te installeren en duurzaam gebouwd, waardoor het een betrouwbare keuze is voor het monteren van Hikvision beveiligingscamera's op een paal of mast. De beugel biedt een veilige en stabiele bevestiging, zelfs in veeleisende omstandigheden, en is compatibel met verschillende installatiescenario's.

Of je nu een professionele installateur bent of een doe-het-zelver die zijn beveiligingssysteem wil verbeteren, de DS-1604ZJ-P biedt een betrouwbare oplossing voor het monteren van je Hikvision beveiligingscamera. Met zijn verstelbare ontwerp en duurzame constructie zorgt deze beugel ervoor dat je camera veilig en effectief wordt geïnstalleerd, waardoor je gemoedsrust hebt dat je eigendommen goed worden bewaakt.

DS-1604ZJ-P
Afmeting
355.5 mm × 255.3 mm × 170.7 mm
Gewicht
2150 g

Specifieke referenties

Reviews (0)