Vakkundige installatie
2 jaar garantie
Gratis Technische ondersteuning

DS-1618ZJ, muurbeugel PTZ

Productkenmerken:

Type: Korte muursteun speciaal ontworpen voor speeddomes.

Toepassing: Ideaal voor het monteren van speeddomes aan korte muuroppervlakken.

Compatibiliteit: Geschikt voor een breed scala aan speeddome-camera's van verschillende fabrikanten.

Materiaal: Vervaardigd uit hoogwaardig materiaal voor duurzaamheid en stabiliteit

Onze prijs € 35,98
Verzending Gratis

Beschikbaar
Vandaag voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Onze service:
  • Gratis technische ondersteuning
  • Niet goed = geld terug
  • 2 Jaar garantie
Omschrijving

De DS-1618ZJ is een robuuste muurbeugel, speciaal ontworpen voor PTZ (Pan-Tilt-Zoom) camera's. Deze beugel biedt een stevige en stabiele montageoplossing voor je PTZ-camera, waardoor je flexibiliteit hebt bij het installeren van je beveiligingssysteem.

Met zijn verstelbare ontwerp stelt de DS-1618ZJ je in staat om de kijkhoek van je PTZ-camera aan te passen, zodat je het gewenste bewakingsgebied kunt vastleggen. Of je nu een breed panoramisch zicht nodig hebt of een specifiek punt wilt bewaken, deze beugel maakt het mogelijk om de camera precies te positioneren zoals gewenst.

De DS-1618ZJ is ontworpen met het oog op eenvoudige installatie en duurzaamheid. De robuuste constructie zorgt voor een veilige montage van je PTZ-camera, zelfs in veeleisende omgevingen. Bovendien is de beugel compatibel met verschillende muuroppervlakken, waardoor je flexibiliteit hebt bij het kiezen van de installatielocatie.

Of je nu een professionele installateur bent of een doe-het-zelver die zijn beveiligingssysteem wil verbeteren, de DS-1618ZJ biedt een betrouwbare en veelzijdige oplossing voor het monteren van PTZ-camera's. Met zijn verstelbare ontwerp en duurzame constructie zorgt deze beugel ervoor dat je camera veilig en effectief wordt geïnstalleerd, waardoor je een beter overzicht hebt van je bewaakte omgeving.

DS-1618ZJ
Afmeting
110×145×189mm
Gewicht
550g

Specifieke referenties

Reviews (0)