Vakkundige installatie
2 jaar garantie
Gratis Technische ondersteuning

DS-1693ZJ, muursteun positie camera

Productkenmerken:

Type: Montagebeugel

Materiaal: Duurzaam metaal

Compatibiliteit: Geschikt voor specifieke modellen van beveiligingscamera's

Onze prijs € 268,17
Verzending Gratis

Beschikbaar
Vandaag voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Onze service:
  • Gratis technische ondersteuning
  • Niet goed = geld terug
  • 2 Jaar garantie
Omschrijving

De DS-1693ZJ is een specifieke muursteun ontworpen voor het positioneren van camera's van Hikvision. Deze muursteun biedt een stevige en betrouwbare oplossing voor het monteren van je camera aan een muur, waardoor je flexibiliteit hebt bij het installeren van je beveiligingssysteem.

Met zijn verstelbare ontwerp kun je de camera nauwkeurig positioneren om een breed scala aan bewakingsgebieden te bestrijken. Dit zorgt voor een optimale bewaking van je omgeving. De DS-1693ZJ is eenvoudig te installeren en duurzaam gebouwd, waardoor het een betrouwbare keuze is voor het monteren van Hikvision camera's aan een muur.

Of je nu een professionele installateur bent of een doe-het-zelver die zijn beveiligingssysteem wil verbeteren, de DS-1693ZJ biedt een solide oplossing voor het veilig en effectief monteren van je camera. Met zijn robuuste constructie zorgt deze muursteun ervoor dat je camera stevig en stabiel wordt geïnstalleerd, waardoor je gemoedsrust hebt dat je eigendommen goed worden bewaakt.

DS-1693ZJ
Afmeting
190×200×500mm
Gewicht
5700g

Specifieke referenties

Reviews (0)