Vakkundige installatie
2 jaar garantie
Gratis Technische ondersteuning

DS-6908UDI(C), Hikvision Decoder,.HDMI, VGA, BNC, 8-ch

Product: DS-6908UDI(C)

Type: 4K-decoder

Ondersteuning: Ondersteunt 4K-resolutie voor heldere en scherpe beelden

Compatibiliteit: Geschikt voor verschillende videotoepassingen en bewakingsbehoeften

Decoderfunctie: Converteert gecodeerde videostreams naar analoge of digitale signalen voor weergave op monitors of andere uitvoerapparaten

Onze prijs € 2.539,42
Verzending Gratis

Beschikbaar
Vandaag voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Onze service:
  • Gratis technische ondersteuning
  • Niet goed = geld terug
  • 2 Jaar garantie
Omschrijving

De DS-6908UDI(C) is een krachtige decoder van Hikvision, ontworpen om videostreams te decoderen en weer te geven op verschillende soorten monitors en displays. Met ondersteuning voor HDMI, VGA en BNC uitgangen, biedt deze decoder flexibiliteit in het aansluiten van verschillende soorten displays.

De DS-6908UDI(C) is in staat om tot 8 kanalen tegelijkertijd te decoderen, waardoor je meerdere videostreams kunt bekijken en bewaken op hetzelfde moment. Dit maakt het ideaal voor controlekamers en bewakingssystemen waar een groot aantal camera's moet worden gevolgd.

Met zijn robuuste ontwerp en geavanceerde functies biedt de DS-6908UDI(C) betrouwbare prestaties en een naadloze integratie met Hikvision videobewakingssystemen. Of het nu gaat om bewaking van winkels, kantoren, magazijnen of andere omgevingen, deze decoder zorgt voor een efficiënte en effectieve bewaking, waardoor je de veiligheid en beveiliging van je locatie kunt waarborgen.

DS-6908UDI(C)

Specifieke referenties

Reviews (0)