Vakkundige installatie
2 jaar garantie
Gratis Technische ondersteuning

Foscam FN7108W-B4-N, 2MP Full HD WiFi beveiligingsset - FN7108W-B4-N

Onze prijs € 342,00
Verzending Gratis

Beschikbaar
Vandaag voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Onze service:
  • Gratis technische ondersteuning
  • Niet goed = geld terug
  • 2 Jaar garantie
Omschrijving

Ontdek de Foscam FN7108W-B4-N: een complete 2MP Full HD WiFi beveiligingsset, ontworpen om je huis of bedrijf te beschermen met zijn betrouwbare prestaties en eenvoudige installatie. Deze set biedt een effectieve oplossing voor het bewaken van je eigendommen, met een focus op heldere beelden en gebruiksgemak.

Met zijn 2MP Full HD-resolutie legt de Foscam FN7108W-B4-N elk detail vast met verbluffende helderheid en scherpte, waardoor je altijd een nauwkeurig beeld hebt van je bewaakte ruimte. Of het nu dag of nacht is, deze camera's bieden betrouwbare prestaties voor een optimale bewakingservaring.

Dankzij de WiFi-connectiviteit van de Foscam FN7108W-B4-N is de installatie eenvoudig en draadloos, waardoor je geen gedoe hebt met bekabeling. Dit maakt het installatieproces moeiteloos en efficiënt, zodat je snel kunt genieten van verbeterde beveiliging.

De Foscam FN7108W-B4-N wordt geleverd met vier camera's, waardoor je meerdere gebieden tegelijk kunt bewaken en een uitgebreide beveiligingsoplossing kunt creëren voor je woning of bedrijf. Met deze set kun je alle belangrijke punten van je eigendom in de gaten houden, waardoor je gemoedsrust hebt, waar je ook bent.

Met betrouwbare prestaties en een gebruiksvriendelijk ontwerp biedt de Foscam FN7108W-B4-N een effectieve en complete beveiligingsoplossing voor iedereen die op zoek is naar gemoedsrust en bescherming van hun eigendommen.

FN7108W-B4-N

Specifieke referenties

Reviews (0)