Vakkundige installatie
2 jaar garantie
Gratis Technische ondersteuning

Foscam PoE Kit FNA108E-B4-2T - FNA108E-B4-2T

Onze prijs € 690,00
Verzending Gratis

Beschikbaar
Vandaag voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Onze service:
  • Gratis technische ondersteuning
  • Niet goed = geld terug
  • 2 Jaar garantie
Omschrijving

Ontdek de Foscam PoE Kit FNA108E-B4-2T: een complete Power over Ethernet (PoE) kit samengesteld om je bewakingssysteem te versterken met zijn betrouwbare functionaliteit en uitgebreide opslagmogelijkheden. Deze kit biedt een eenvoudige en efficiënte oplossing voor het aansluiten en beheren van beveiligingscamera's, met alles wat je nodig hebt voor een naadloze installatie.

De kern van de kit is de FNA108E-B4-2T NVR (Network Video Recorder), een krachtige hub voor opname die geschikt is voor maximaal acht PoE-camera's. Met zijn robuuste constructie en uitgebreide functies biedt de NVR een stabiele en betrouwbare oplossing voor het opnemen en beheren van videobeelden.

De kit bevat ook vier hoogwaardige Foscam PoE-beveiligingscamera's, ontworpen voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Dankzij hun PoE-functionaliteit kunnen deze camera's eenvoudig worden aangesloten op de NVR, waardoor gedoe met extra bedrading wordt vermeden.

Met een ruime opslagcapaciteit van 2TB biedt de kit voldoende ruimte om videobeelden op te nemen en te bewaren, zodat je altijd toegang hebt tot belangrijke beeldmateriaal. Of je nu je huis, bedrijf of andere locaties beveiligt, de Foscam PoE Kit FNA108E-B4-2T biedt een complete en betrouwbare oplossing voor al je bewakingsbehoeften.

FNA108E-B4-2T

Specifieke referenties

Reviews (0)