Vakkundige installatie
2 jaar garantie
Gratis Technische ondersteuning

Foscam PoE Kit FNA108E-T4-2T - FNA108E-T4-2T

Onze prijs € 690,00
Verzending Gratis

Beschikbaar
Vandaag voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Onze service:
  • Gratis technische ondersteuning
  • Niet goed = geld terug
  • 2 Jaar garantie
Omschrijving

Ontdek de Foscam PoE Kit FNA108E-T4-2T: een complete Power over Ethernet (PoE) kit die je bewakingssysteem versterkt met betrouwbare functionaliteit en uitgebreide opslagmogelijkheden. Deze kit biedt een naadloze oplossing voor het aansluiten en beheren van beveiligingscamera's, met alles wat je nodig hebt voor een eenvoudige installatie.

Het hart van de kit is de FNA108E-T4-2T NVR (Network Video Recorder), een krachtige opnamehub die tot acht PoE-camera's ondersteunt. Met zijn robuuste constructie en uitgebreide functies biedt de NVR een stabiele en betrouwbare oplossing voor het opnemen en beheren van videobeelden.

De kit wordt geleverd met vier hoogwaardige Foscam PoE-beveiligingscamera's, geschikt voor binnen- en buitentoepassingen. Met PoE-functionaliteit zijn deze camera's eenvoudig aan te sluiten op de NVR, waardoor je gedoe met extra bedrading kunt vermijden.

Dankzij een ruime opslagcapaciteit van 2TB heb je voldoende ruimte om videobeelden op te nemen en te bewaren, waardoor je altijd toegang hebt tot belangrijke beeldmateriaal. Of je nu je huis, bedrijf of andere locaties beveiligt, de Foscam PoE Kit FNA108E-T4-2T biedt een complete en betrouwbare oplossing voor al je bewakingsbehoeften.

FNA108E-T4-2T

Specifieke referenties

Reviews (0)