Vakkundige installatie
2 jaar garantie
Gratis Technische ondersteuning

Reolink PoE 5MP Bullet Camerasysteem met NVR - RLK16-410-B8

Ben jij op zoek naar een compleet camerasysteem voor jouw huis of bedrijf, met echt ultra scherp beeld? Zoek dan niet verder. 

Het RLK16-410-B8 5MP Ultra HD PoE beveiligingsset (8 camera's en NVR) is precies wat je nodig hebt. De acht camera's in dit systeem voorzien jou namelijk van een bovengemiddelde beeldkwaliteit van maar liefst 5MP (2592 x 1944 pixels). Daarnaast zijn deze camera's uitgerust met bewegingsdetectie, een microfoon en nachtzicht  Installeer de bijbehorende Reolink app en bekijk de beelden eenvoudig terug wanneer je wilt en waar je ook bent.

Inbegrepen bij dit pakket: 

  • 8x Reolink Bullet Camera RLC-410
  • 1x RLN16-410-3T NVR
Onze prijs € 944,95
Verzending Gratis

Beschikbaar
Vandaag voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Onze service:
  • Gratis technische ondersteuning
  • Niet goed = geld terug
  • 2 Jaar garantie
Omschrijving

Reolink IP 5MP Super HD Bewakingscamera - PoE/RLC 410

De RLC-410 heeft een 5MP camera. Dit zorgt voor een haarscherpe Super HD (2560x1920 pixels) beeldkwaliteit. Zo mis jij geen enkel detail in beeld en geluid. 

Installeer de bijbehorende Reolink app op je Smartphone, tablet of PC en bekijk de beelden eenvoudig terug wanneer je wilt en waar je ook bent. Live weergave van de beelden ook mogelijk. Voeg eenvoudig meerdere gebruikers toe aan de app, als je de beelden wilt delen. 

Detecteert de RLC-410 beweging? Dan ontvang jij direct een melding in de App en/of een e-mail met foto of videomateriaal. Zo kun je meteen met eigen ogen zien wat er gebeurt. Ook beschikt deze camera over uitstekende nachtzicht.

Highlights

Eenvoudige installatie - De installatie van de Reolink is erg eenvoudig dankzij PoE(power over ethernet). Dit houd in dat er geen extra stroomvoorzieningen nodig zijn, omdat de camera deze via de netwerkkabel ontvangt. Hiervoor is het gebruik van een PoE-switch of een PoE-injector noodzakelijk. 

Live meekijken - Uiteraard is het ook mogelijk om de Reolink te verbinden met de mobiele app of uw PC. Zo kunt u ten alle tijden uw videobeelden live bekijken of later terug kijken. Tevens is de Reolink voorzien van bewegingsdetectie. U kunt hiervoor instellen een melding te ontvangen op de mobiele app of de beelden direct op te laten slaan. Dit is mogelijk op een SD-kaart, NVR, of uw PC (niet standaard inbegrepen). Zo kunt u bijvoorbeeld op een SD-kaart van 64GB tot wel 4320 bewegingsdetecties opnemen.

Uitbreidbaar - U kunt uw beveiligingssysteem ook verder uitbreiden doormiddel van een NVR(Netwerk Video Recorder). Hierdoor onstaat de mogelijkheid om zelfs 16 camera’s met de RLN16-410-3T. Meer informatie hierover vind u in de webshop onder Netwerk Video Recorder.

IP66 Waterdicht - Doordat de RLC-410 voorzien is van een IP66 waterdicht certificering is hij uitermate geschikt voor buiten gebruik. De camera is bestand tegen vrijwel alle weersomstandigheden dus zelfs bij stormachtig weer kunt u met een gerust hart vertrouwen op de Reolink.

Reolink App

De RLC-410 camera zorgt voor jouw gemoedsrust. Met je smartphone zie je meteen wie er aan de deur staat. De camera is voorzien van bewegingsdetectie. Dus ook wanneer er niet wordt aangebeld, registreert de camera ongebruikelijke bewegingen rond je huis en meldt deze. De beelden worden automatisch voor je opgeslagen zodat je ze altijd kunt terugkijken.


Reolink Handleiding

Bent u opzoek naar meer informatie over de RLC-410? Download en bekijk nu de producthandleiding.

Download hier de handleiding

RLK16-410-B8
Zie "bijlagen"
Zie kopje "Bijlagen" voor bijbehorende specificaties.

Specifieke referenties

Reviews (0)