Vakkundige installatie
2 jaar garantie
Gratis Technische ondersteuning

Reolink PoE 5MP Dome Camerasysteem met NVR - RLK8-520-D4

Ben jij op zoek naar een compleet camerasysteem voor jouw huis of bedrijf, met echt ultra scherp beeld? Zoek dan niet verder. 

Deze RLK8-520-D4 PoE 5MP Dome camerasysteem is precies wat je nodig hebt. De vier camera's in dit systeem voorzien jou namelijk van een bovengemiddelde beeldkwaliteit van maar liefst 5MP (2560x1920 pixels). Daarnaast zijn deze camera's uitgerust met bewegingsdetectie, een microfoon en infraroodverlichting (nachtzicht) waardoor je ook in de nacht haarscherp beeld hebt.

Inbegrepen bij dit pakket: 

  • 4x Reolink Dome Camera RLC-520 (dome)
  • 1x RLN8-410-2T NVR
Onze prijs € 649,95
Verzending Gratis

Let op: Nog maar 0 beschikbaar
Binnen 7-10 werkdagen geleverd

Onze service:
  • Gratis technische ondersteuning
  • Niet goed = geld terug
  • 2 Jaar garantie
Omschrijving

Reolink 5MP Camerasysteem -PoE/RLK8-520-D4

De RLC-520 heeft een 5MP Ultra HD camera. Dit zorgt voor een haarscherpe beeldkwaliteit. Zo mis jij geen enkel detail in beeld en geluid. 

Installeer de bijbehorende Reolink app op je Smartphone, tablet of PC en bekijk de beelden eenvoudig terug wanneer je wilt en waar je ook bent. Live weergave van de beelden is ook mogelijk. Voeg eenvoudig meerdere gebruikers toe aan de app, als je de beelden wilt delen. 

Deze innovatieve bullet camera filmt beelden in een resolutie van maar liefst 2560x1920. Detecteert de RLC-520 beweging? Dan ontvang jij direct een melding in de App en/of een e-mail met foto of videomateriaal. Zo kun je meteen met eigen ogen zien wat er gebeurt.

Highlights

Nachtzicht - Zowel overdag als ‘s nachts is het beeld uitermate scherp dankzij de nachtzicht functie en Resolutie (2560 x 1920).

Eenvoudige installatie - De installatie van de Reolink is erg eenvoudig dankzij PoE(power over ethernet). Dit houd in dat er geen extra stroomvoorzieningen nodig zijn, omdat de camera deze via de netwerkkabel ontvangt. Hiervoor is het gebruik van een PoE-switch of een PoE-injector noodzakelijk. .

Live meekijken - Uiteraard is het ook mogelijk om de Reolink te verbinden met de mobiele app of uw PC. Zo kunt u ten alle tijden uw videobeelden live bekijken of later terug kijken. Tevens is de Reolink voorzien van bewegingsdetectie. U kunt hiervoor instellen een melding te ontvangen op de mobiele app of de beelden direct op te laten slaan. Dit is mogelijk op een SD-kaart, NVR, NAS of uw PC (niet standaard inbegrepen). Uiteraard kunt u de Reolink ook 24/7 op laten nemen.

IP66 Waterdicht - Doordat de RLC-520 voorzien is van een IP66 waterdicht certificering is hij uitermate geschikt voor buiten gebruik. De camera is bestand tegen vrijwel alle weersomstandigheden dus zelfs bij stormachtig weer kunt u met een gerust hart vertrouwen op de Reolink.

Reolink App

De RLC-520 camera zorgt voor jouw gemoedsrust. Met je smartphone zie je meteen wie er aan de deur staat. De camera is voorzien van bewegingsdetectie. Dus ook wanneer er niet wordt aangebeld, registreert de camera ongebruikelijke bewegingen rond je huis en meldt deze. De beelden worden automatisch voor je opgeslagen zodat je ze altijd kunt terugkijken.

Reolink Handleiding

Bent u opzoek naar meer informatie over de RLC-520? Download en bekijk nu de producthandleiding.

Download hier de handleiding

RLK8-520-D4
Zie "bijlagen"
Zie kopje "Bijlagen" voor bijbehorende specificaties.

Specifieke referenties

Reviews (0)