Vakkundige installatie
2 jaar garantie
Gratis Technische ondersteuning

Foscam PoE Kit FN9108E-B4-2T - FN9108E-B4-2T

Onze prijs € 570,00
Verzending Gratis

Beschikbaar
Vandaag voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Onze service:
  • Gratis technische ondersteuning
  • Niet goed = geld terug
  • 2 Jaar garantie
Omschrijving

Ontdek de Foscam PoE Kit FN9108E-B4-2T: een complete Power over Ethernet (PoE) kit, samengesteld om je bewakingssysteem te versterken met betrouwbare PoE-functionaliteit en ruime opslagcapaciteit. Deze kit biedt een eenvoudige en efficiënte oplossing voor het aansluiten en beheren van beveiligingscamera's, met alles wat je nodig hebt voor een naadloze installatie.

De kit bevat de FN9108E-B4-2T NVR (Network Video Recorder), een krachtige en betrouwbare opnamehub die geschikt is voor maximaal acht PoE-camera's. Met zijn robuuste ontwerp en uitgebreide functies biedt de NVR een stabiele en betrouwbare oplossing voor het opnemen en beheren van videobeelden.

Daarnaast bevat de kit vier hoogwaardige Foscam PoE-beveiligingscamera's, die zijn ontworpen voor zowel binnen- als buitenomgevingen. Met hun PoE-functionaliteit kunnen deze camera's eenvoudig worden aangesloten op de NVR, waardoor je gedoe met extra bedrading kunt vermijden.

Met een ruime opslagcapaciteit van 2TB biedt de kit voldoende ruimte om videobeelden op te nemen en te bewaren, zodat je altijd toegang hebt tot belangrijke beeldmateriaal. Of je nu je huis, bedrijf of andere locaties beveiligt, de Foscam PoE Kit FN9108E-B4-2T biedt een complete en betrouwbare oplossing voor je bewakingsbehoeften.

FN9108E-B4-2T

Specifieke referenties

Reviews (0)