Vakkundige installatie
2 jaar garantie
Gratis Technische ondersteuning

Reolink RLK8-1200B4-A-2.8MM, 12MP PoE beveiligingsset met slimme detectie en spotlights - RLK8-1200B4-A-2.8MM

Onze prijs € 845,00
Verzending Gratis

Beschikbaar
Vandaag voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Onze service:
  • Gratis technische ondersteuning
  • Niet goed = geld terug
  • 2 Jaar garantie
Omschrijving

Ontdek de Reolink RLK8-1200B4-A-2.8MM: een geavanceerde 12MP PoE beveiligingsset met slimme detectie en spotlights, ontworpen om je bewakingssysteem te versterken met zijn innovatieve kenmerken en betrouwbare prestaties. Deze set biedt een alles-in-één oplossing voor het bewaken van je eigendommen, met een focus op nauwkeurige detectie en heldere verlichting.

Met zijn 12MP resolutie legt de Reolink RLK8-1200B4-A-2.8MM elk detail vast met verbluffende helderheid en scherpte, waardoor je altijd een gedetailleerd beeld hebt van je omgeving. Of het nu dag of nacht is, deze camera biedt betrouwbare prestaties voor een optimale bewakingservaring.

De ingebouwde slimme detectiefunctie van de Reolink RLK8-1200B4-A-2.8MM zorgt ervoor dat alleen relevante meldingen worden ontvangen, waardoor valse alarmen worden verminderd en je alleen wordt gewaarschuwd voor belangrijke gebeurtenissen. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van wat er in je bewaakte ruimte gebeurt, zonder onnodige onderbrekingen.

De geïntegreerde spotlights van de Reolink RLK8-1200B4-A-2.8MM bieden heldere verlichting voor het bewaakte gebied, waardoor indringers worden afgeschrikt en belangrijke details worden vastgelegd, zelfs in het donker. Dit zorgt voor een extra laag van beveiliging en gemoedsrust.

Dankzij Power over Ethernet (PoE) is de installatie van de Reolink RLK8-1200B4-A-2.8MM snel en eenvoudig, waardoor je hem kunt aansluiten op je netwerk en stroomtoevoer via slechts één kabel. Hierdoor wordt het installatieproces moeiteloos en efficiënt, zodat je snel kunt genieten van verbeterde beveiliging.

Met zijn betrouwbare prestaties en gebruiksvriendelijke ontwerp biedt de Reolink RLK8-1200B4-A-2.8MM een krachtige oplossing voor het bewaken van je eigendommen. Of je nu thuis bent of onderweg, je kunt altijd vertrouwen op deze set om je gemoedsrust te versterken en je bezittingen te beschermen.

RLK8-1200B4-A-2.8MM

Specifieke referenties

Reviews (0)