Vakkundige installatie
2 jaar garantie
Gratis Technische ondersteuning

Foscam D4Z, 4MP Dual Band WiFi PTZ camera - D4Z

Productkenmerken:

Resolutie: 4-megapixel WiFi-camera, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, waardoor het een veelzijdige optie is voor verschillende toepassingen.

Nachtzicht: Biedt nachtzichtmogelijkheden tot 20 meter, waardoor het gebied zelfs bij weinig licht duidelijk zichtbaar blijft.

Pan-Tilt & Zoom: Beschikt over een Pan-Tilt&Zoom (PTZ) functie, waardoor gebruikers het gezichtsveld kunnen aanpassen en specifieke gebieden kunnen bekijken met maximale flexibiliteit.

Opslag: Ondersteunt MicroSD-opslag tot 128GB, waardoor gebruikers de mogelijkheid hebben om videobeelden lokaal op te slaan voor later gebruik of referentie.

Zoomfunctie: Voorzien van een 4x zoomfunctie, waardoor gebruikers details dichterbij kunnen halen voor een beter overzicht.

Onze prijs € 168,00
Verzending Gratis

Beschikbaar
Vandaag voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Onze service:
  • Gratis technische ondersteuning
  • Niet goed = geld terug
  • 2 Jaar garantie
Omschrijving

Ontdek de Foscam D4Z: een geavanceerde 4MP Dual Band WiFi PTZ camera, ontworpen om je eigendommen te bewaken met zijn betrouwbare prestaties en veelzijdige functies. Deze camera biedt een effectieve oplossing voor het bewaken van grote gebieden, met een focus op heldere beelden en flexibiliteit.

Met zijn 4MP resolutie legt de Foscam D4Z elk detail vast met verbluffende helderheid en scherpte, waardoor je altijd een nauwkeurig beeld hebt van je bewaakte omgeving. Of het nu dag of nacht is, deze camera biedt betrouwbare prestaties voor een optimale bewakingservaring.

Dankzij zijn Dual Band WiFi-connectiviteit biedt de Foscam D4Z flexibiliteit in installatie, waardoor je hem gemakkelijk kunt plaatsen waar je maar wilt zonder gedoe met bekabeling. Hierdoor wordt het installatieproces moeiteloos en efficiënt, zodat je snel kunt genieten van verbeterde beveiliging.

De PTZ-functionaliteit (Pan, Tilt, Zoom) van de Foscam D4Z stelt je in staat om 355 graden te draaien, 90 graden te kantelen en tot 4x optisch in te zoomen, waardoor je een breed scala aan gezichtspunten kunt vastleggen zonder de camera te verplaatsen. Dit geeft je de flexibiliteit om belangrijke details vast te leggen en verdachte activiteiten nauwlettend in de gaten te houden.

Met betrouwbare prestaties en geavanceerde functies biedt de Foscam D4Z een krachtige oplossing voor het bewaken van grote gebieden. Of je nu thuis bent of onderweg, je kunt altijd vertrouwen op deze camera om je gemoedsrust te versterken en je eigendommen te beschermen.

Foscam
D4Z
Model
Foscam D4Z
Type stroomvoorziening
Netstroom
Resolutie
2560x1440 (4 Megapixels)
Voeding
12V/2,0A
Temperatuur
-20°C~50°C
Kijkhoek
Diagonaal: 42,6° ~ 90,5°, horizontaal: 37,5° ~ 77,7°, verticaal 21,2° ~ 43,4°
Nachtzicht
Nachtzicht bereik tot 20 meter, 2 IR LED's
Waterbestendig
IP66
Afmeting
108 x 108 x 102 mm
Opslag
Max. 254GB Micro SD-kaart
Gewicht
518g
Video format
H.264

Specifieke referenties

Reviews (0)