Vakkundige installatie
2 jaar garantie
Gratis Technische ondersteuning

Foscam G4P 4MP Super HD WiFi buitencamera - G4P

Productkenmerken:

Camera: Krachtige 4-megapixel camera uitgerust met een 4mm lens voor scherpe beelden en een nachtzichtbereik tot 20 meter.

Verbinding: Ondersteuning voor Wi-Fi voor draadloze verbindingen, maar ook bedraad aan te sluiten.

App-functionaliteit: Ontvang pushmeldingen en installeer eenvoudig via de Foscam app voor directe toegang tot de camerafuncties.

Foscam VMS: Gebruik de Foscam Video Management Software (VMS) voor gemakkelijk bekijken en terugkijken van beelden via Windows of MAC.

Opslag: Mogelijkheid tot SD-opname tot 128GB voor lokale opslag van videobeelden, eenvoudig te plaatsen via de onderkant van de camera.

Bewegingsdetectie: Detecteert bewegingen met gebiedsuitsluiting om valse alarmen te voorkomen en biedt persoonsdetectie voor nauwkeurige waarschuwingen.

Onze prijs € 109,18
Verzending Gratis

Kleur
Let op: Nog maar 0 beschikbaar
Binnen 7-10 werkdagen geleverd

Onze service:
  • Gratis technische ondersteuning
  • Niet goed = geld terug
  • 2 Jaar garantie
Omschrijving

Ontdek de Foscam G4P: een geavanceerde 4MP Super HD WiFi buitencamera, ontworpen om je buitenruimte te bewaken met zijn betrouwbare prestaties en scherpe beeldkwaliteit. Deze camera biedt een effectieve oplossing voor het bewaken van je omgeving, met een focus op heldere beelden en eenvoudige installatie.

Met zijn 4MP Super HD resolutie legt de Foscam G4P elk detail vast met verbluffende helderheid en scherpte, waardoor je altijd een nauwkeurig beeld hebt van je bewaakte ruimte. Of het nu dag of nacht is, deze camera biedt betrouwbare prestaties voor een optimale bewakingservaring.

Dankzij zijn WiFi-connectiviteit is de installatie van de Foscam G4P snel en eenvoudig, waardoor je hem gemakkelijk kunt plaatsen waar je maar wilt zonder gedoe met bekabeling. Dit maakt het installatieproces moeiteloos en efficiënt, zodat je snel kunt genieten van verbeterde beveiliging.

De Foscam G4P is voorzien van geavanceerde functies zoals bewegingsdetectie en nachtzicht, waardoor je altijd op de hoogte bent van verdachte activiteiten, zelfs in het donker. Hierdoor kun je snel reageren op potentiële bedreigingen en je eigendommen beschermen.

Met betrouwbare prestaties en een gebruiksvriendelijk ontwerp biedt de Foscam G4P een effectieve en betaalbare oplossing voor het bewaken van je buitenruimte. Of je nu thuis bent of onderweg, je kunt altijd vertrouwen op deze camera om je gemoedsrust te versterken en je bezittingen te beschermen.

Foscam
G4P
Model
Foscam G4P 4MP
Type stroomvoorziening
Netstroom
Resolutie
2560x1440 (4 Megapixels)
Voeding
DC 12V/1.0A
Temperatuur
-20°C~60°C
Kijkhoek
Horizontaal 89 graden, Diagonaal 112 graden
Nachtzicht
30pcs IR-LED, IR bereik tot 20 meter
Waterbestendig
IP66
Afmeting
97 x 67 x 64mm
Opslag
Max. 128GB Micro SD-kaart
Gewicht
375g
Video format
H.264

Specifieke referenties

EAN
6954836000007
Reviews (0)