Vakkundige installatie
2 jaar garantie
Gratis Technische ondersteuning

Reolink Argus 2 Bewakingscamera - Accu - Draadloos - RAR-2

Het nieuwste model Argus, de Reolink Argus 2, tilt het gebruiksgemak van zijn voorganger naar een nóg hoger niveau. Ook is de Reolink Argus 2 voorzien van een oplaadbare batterij. De batterij kun je opladen via de meegeleverde micro USB kabel, of via het Reolink Solar paneel (niet standaard meegeleverd).

Onze prijs € 129,95
Verzending Gratis

Let op: Nog maar 0 beschikbaar
Binnen 7-10 werkdagen geleverd

Onze service:
  • Gratis technische ondersteuning
  • Niet goed = geld terug
  • 2 Jaar garantie
Omschrijving

Reolink 2MP Bewakingscamera - Argus 2

De Reolink Argus 2 is het ideale camera systeem om uw woning of bedrijf te beveiligen. Doordat de Reolink is voorzien van een 2.0MP camera worden alle beelden altijd zeer scherp weergegeven. Zowel overdag als ‘s nachts is het beeld uitermate scherp. Dit is mogelijk dankzij de nachtzicht functie. Daarnaast is de camera voorzien van een ingebouwde microfoon waardoor het mogelijk wordt om audio op te nemen bij de zeer scherpe opnames.

Het opladen van je Reolink Argus 2 camera is niet meer nodig dankzij de Reolink Zonnepaneel. Met een paar uur zonlicht per dag houdt het zonnepaneel de camera continu opgeladen, zodat je 24 uur per dag kan blijven filmen. De oplaadbare batterij van de Argus 2 gaat 6 tot 12 maanden mee, maar met de handige zonnepaneel is opladen van de camera niet meer nodig.


Highlights

Bewegingssensor en nachtzicht - Doordat de Reolink Argus 2 is voorzien van een bewegingssensor ontgaat deze camera niks. U kunt instellen dat u pushmeldingen ontvangt op uw smartphone door middel van de gratis Reolink-app. Deze is beschikbaar voor Android en iOS. Dankzij zijn Starlight nachtzicht functie mist u ’s nachts geen enkel detail van wat er voor uw woning of bedrijf gebeurd.

Volledig draadloos - De Reolink Argus 2 is volledig draadloos dankzij zijn sterke oplaadbare batterij. Deze is zeer eenvoudig op te laden met de bijgeleverde USB kabel of via het Reolink Solar paneel (niet standaard bijgeleverd). Met dit paneel kunt u hem eenvoudig plaatsen en hoeft u zich geen zorgen meer te maken of er nog voldoende spanning in de batterij zit.

2-weg audio - De Reolink Argus 2 is voorzien van een ingebouwde microfoon en speaker. Hierdoor kunt u middels live streaming communiceren met de bezoeker en kunt u ongenodigde gasten direct uitfilteren van de genodigde gasten.

IP66 Waterdicht - Doordat de Argus 2 voorzien is van een IP66 waterdicht certificering is hij uitermate geschikt voor buiten gebruik. De camera is bestand tegen vrijwel alle weersomstandigheden dus zelfs bij stormachtig weer kunt u met een gerust hart vertrouwen op de Reolink.

Reolink App

De Argus 2 camera zorgt voor jouw gemoedsrust. Met je smartphone zie je meteen wie er aan de deur staat. De camera is voorzien van bewegingsdetectie. Dus ook wanneer er niet wordt aangebeld, registreert de camera ongebruikelijke bewegingen rond je huis en meldt deze. De beelden worden automatisch voor je opgeslagen zodat je ze altijd kunt terugkijken.


Reolink Handleiding

Bent u opzoek naar meer informatie over de RLC-Argus 2? Download en bekijk nu de producthandleiding.

Download hier de handleiding

RAR-2
Type stroomvoorziening
Accu / batterij
Resolutie
1080p HD (15 frames/sec)
Camera sensor
Starlight CMOS Image Sensor
Kijkhoek
Vaste lens, 130° diagonaal
Nachtzicht
Tot 10 meter
Waterbestendig
IP65
Afmeting
96x58x59 mm
Opslag
Max. 64GB Micro SD-kaart
Wi-Fi
2.4 GHz
Werkomstandigheden
-10° to 55° C
Gewicht
260 gr
Video format
H.264
Zoom
6x digitale zoom

Specifieke referenties

Reviews (0)