Vakkundige installatie
2 jaar garantie
Gratis Technische ondersteuning

Reolink Argus PT Bewakingscamera - RAR-PT

De slimme Reolink Argus PT is de draaibare variant van de 100% draadloze Argus 2. Bij deze handige camera kun je het beeld draaien en kantelen in de app en/of in de bijbehorende software op je PC. De camera is daarnaast uitgerust met vergelijkbare slimme functionaliteiten als die van zijn grote broer, de Argus 2.

Onze prijs € 189,95
Verzending Gratis

Let op: Nog maar 0 beschikbaar
Binnen 7-10 werkdagen geleverd

Onze service:
  • Gratis technische ondersteuning
  • Niet goed = geld terug
  • 2 Jaar garantie
Omschrijving

Reolink 2MP Bewakingscamera - Argus PT

De Reolink Argus PT is het ideale camera systeem om uw woning of bedrijf te beveiligen. Doordat de Reolink is voorzien van een 2.0MP camera worden alle beelden altijd zeer scherp weergegeven. Zowel overdag als ‘s nachts is het beeld uitermate scherp. Dit is mogelijk dankzij de nachtzicht functie. Daarnaast is de camera voorzien van een ingebouwde microfoon waardoor het mogelijk wordt om audio op te nemen bij de zeer scherpe opnames.

Het opladen van je Reolink Argus PT camera is niet meer nodig dankzij de Reolink Zonnepaneel. Met een paar uur zonlicht per dag houdt het zonnepaneel de camera continu opgeladen, zodat je 24 uur per dag kan blijven filmen. De oplaadbare batterij van de Reolink Argus PT gaat 6 tot 12 maanden mee, maar met de handige zonnepaneel is opladen van de camera niet meer nodig.


Highlights

Bewegingssensor en nachtzicht - Doordat de Reolink Argus PT is voorzien van een bewegingssensor ontgaat deze camera niks. U kunt instellen dat u pushmeldingen ontvangt op uw smartphone door middel van de gratis Reolink-app. Deze is beschikbaar voor Android en iOS. Dankzij zijn Starlight nachtzicht functie mist u ’s nachts geen enkel detail van wat er voor uw woning of bedrijf gebeurd.

Volledig draadloos - De Reolink Argus PT is volledig draadloos dankzij zijn sterke oplaadbare batterij. Deze is zeer eenvoudig op te laden met de bijgeleverde USB kabel of via het Reolink Solar paneel (niet standaard bijgeleverd). Met dit paneel kunt u hem eenvoudig plaatsen en hoeft u zich geen zorgen meer te maken of er nog voldoende spanning in de batterij zit.

2-weg audio - De Reolink Argus PT is voorzien van een ingebouwde microfoon en speaker. Hierdoor kunt u middels live streaming communiceren met de bezoeker en kunt u ongenodigde gasten direct uitfilteren van de genodigde gasten.

IP66 Waterdicht - Doordat de Argus PT voorzien is van een IP66 waterdicht certificering is hij uitermate geschikt voor buiten gebruik. De camera is bestand tegen vrijwel alle weersomstandigheden dus zelfs bij stormachtig weer kunt u met een gerust hart vertrouwen op de Reolink.

Reolink App

De Argus PT camera zorgt voor jouw gemoedsrust. Met je smartphone zie je meteen wie er aan de deur staat. De camera is voorzien van bewegingsdetectie. Dus ook wanneer er niet wordt aangebeld, registreert de camera ongebruikelijke bewegingen rond je huis en meldt deze. De beelden worden automatisch voor je opgeslagen zodat je ze altijd kunt terugkijken.


Reolink Handleiding

Bent u opzoek naar meer informatie over de RLC-Argus-PT? Download en bekijk nu de producthandleiding.

Download hier de handleiding

RAR-PT
Type stroomvoorziening
Accu / batterij
Resolutie
1080p HD (15 frames/sec)
Camera sensor
Starlight CMOS Image Sensor
Kijkhoek
Vaste lens, 105° diagonaal
Waterbestendig
IP65
Afmeting
Φ98 x 112 mm
Opslag
Max. 64GB Micro SD-kaart
Wi-Fi
2.4 GHz
Werkomstandigheden
-10° to 55° C
Gewicht
470 gr
Pan/tilt bereik
Horizontaal 355° Verticaal 140°
Video format
H.264
Zoom
6x digitale zoom
Audio
Hoge kwaliteit speaker & microfoon
Zonnepaneel
Kan gekoppeld worden aan Reolink Solar Panel

Specifieke referenties

Reviews (0)