Vakkundige installatie
2 jaar garantie
Gratis Technische ondersteuning

Reolink Go 4G LTE - RK-GO

Wil jij een camera installeren op een plek zonder WiFi en stroomvoorziening, en toch de beelden kunnen volgen en bekijken op je smartphone?

Deze slimme Reolink Go camera werkt op een oplaadbare batterij, én sluit je aan op het Internet via een 3G of 4G netwerk. Dat maakt deze camera 100% draadloos, en onafhankelijk van een stopcontact en WiFi netwerk. 

Onze prijs € 344,95
Verzending Gratis

Let op: Nog maar 0 beschikbaar
Binnen 7-10 werkdagen geleverd

Onze service:
  • Gratis technische ondersteuning
  • Niet goed = geld terug
  • 2 Jaar garantie
Omschrijving

Reolink 2MP Bewakingscamera - GO

De Reolink Go is het ideale camera systeem om uw woning of bedrijf te beveiligen. Doordat de Reolink Go is voorzien van een 2.0MP camera worden alle beelden altijd zeer scherp weergegeven. Zowel overdag als ‘s nachts is het beeld uitermate scherp. Dit is mogelijk dankzij de nachtzicht functie. Daarnaast is de camera voorzien van een ingebouwde microfoon waardoor het mogelijk wordt om audio op te nemen bij de zeer scherpe opnames.

Het opladen van je Reolink Go camera is niet meer nodig dankzij de Reolink Zonnepaneel.(niet inbegrepen) Met een paar uur zonlicht per dag houdt het zonnepaneel de camera continu opgeladen, zodat je 24 uur per dag kan blijven filmen. De oplaadbare batterij van de Reolink Go gaat 6 tot 12 maanden mee, maar met de handige zonnepaneel is opladen van de camera niet meer nodig.


Highlights

3G en 4G netwerk - Doordat de Reolink Go werkt op 3-G en 4-G netwerken is het mogelijk om deze camera overal te plaatsen. Ook op plekken waar weinig to geen wifi is. Door middel van het mobiele netwerk kan de camera de signalen zonder problemen doorsturen naar uw smartphone of tablet. Zo kunt u ten alle tijden live meekijken.

Volledig draadloos - De Reolink Go is volledig draadloos dankzij zijn sterke oplaadbare batterij. Deze is zeer eenvoudig op te laden met de bijgeleverde USB kabel of via het Reolink Solar paneel (niet standaard bijgeleverd). Met dit paneel kunt u hem eenvoudig plaatsen en hoeft u zich geen zorgen meer te maken of er nog voldoende spanning in de batterij zit.

2-weg audio - De Reolink Go is voorzien van een ingebouwde microfoon en speaker. Hierdoor kunt u middels live streaming communiceren met de bezoeker en kunt u ongenodigde gasten direct uitfilteren van de genodigde gasten.

IP66 Waterdicht - Doordat de Reolink Go voorzien is van een IP66 waterdicht certificering is hij uitermate geschikt voor buiten gebruik. De camera is bestand tegen vrijwel alle weersomstandigheden dus zelfs bij stormachtig weer kunt u met een gerust hart vertrouwen op de Reolink.

Reolink App

De Reolink Go camera zorgt voor jouw gemoedsrust. Met je smartphone zie je meteen wie er aan de deur staat. De camera is voorzien van bewegingsdetectie. Dus ook wanneer er niet wordt aangebeld, registreert de camera ongebruikelijke bewegingen rond je huis en meldt deze. De beelden worden automatisch voor je opgeslagen zodat je ze altijd kunt terugkijken.


Reolink Handleiding

Bent u opzoek naar meer informatie over de Reolink Go? Download en bekijk nu de producthandleiding.

Download hier de handleiding

RK-GO
Type stroomvoorziening
Accu / batterij
Resolutie
1080p HD (15 frames/sec)
Camera sensor
Starlight CMOS Image Sensor
Kijkhoek
110°
Nachtzicht
Tot 10 meter
Waterbestendig
IP65
Afmeting
Φ75 x 113 mm
Opslag
Max. 64GB Micro SD-kaart
Werkomstandigheden
-10° to 55° C
Gewicht
380 gr
Video format
H.264
Zoom
6x digitale zoom
Audio
Hoge kwaliteit speaker & microfoon
Zonnepaneel
Kan gekoppeld worden aan Reolink Solar Panel
Frequency bands
Europe: LTE FDD: B1/B3/B5/B7/B8/B20 WCDMA: B1/B5/B8
Transmission data
LTE FDD: Max 10Mbps (DL), Max 5Mbps (UL) LTE TDD: Max 8.96Mbps (DL), Max 3.1Mbps (UL) HSPA+: Max 42Mbps (DL), Max 5.76Mbps (UL) UMTS: Max 384Kbps (DL), Max 384Kbps (UL)

Specifieke referenties

Reviews (0)