Vakkundige installatie
2 jaar garantie
Gratis Technische ondersteuning

DHCP IP 1-Knops Deurpaneel - ID3203

Onze prijs € 241,94
Verzending Gratis

Kleur
Beschikbaar
Vandaag voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Onze service:
 • Gratis technische ondersteuning
 • Niet goed = geld terug
 • 2 Jaar garantie
Omschrijving

Het Deurtelefoonsysteem is een geavanceerde oplossing die hoogwaardige beveiligingsfuncties combineert met betaalbaarheid, waardoor het een ideale keuze is voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar effectieve toegangscontrole. Of u nu een huiseigenaar, bedrijfseigenaar of vastgoedbeheerder bent, dit deurtelefoonsysteem integreert naadloos met uw bestaande beveiligingsinstallatie.

Kenmerken:

Het Deurtelefoonsysteem omvat verschillende functies die het een complete beveiligingsoplossing maken voor diverse locaties. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken:

 1. Hoogwaardig Geluid en Video: Ons Deurtelefoonsysteem biedt audio- en videofuncties van hoge kwaliteit, waardoor u bezoekers bij uw deur kunt zien en horen voordat u ze toegang verleent.
 2. Draadloze Communicatie: Met draadloze communicatietechnologie zorgt ons systeem voor eenvoudige installatie en minimaliseert het de behoefte aan storende bekabeling die vaak gepaard gaat met traditionele deurtelefoonsystemen.
 3. Afstandsbediening: Neem de controle over uw pand overal vandaan met behulp van uw smartphone of tablet. Ons systeem stelt u in staat om oproepen op afstand te beantwoorden en toegang te beheren met gemak en flexibiliteit.
 4. Meerdere Gebruikers: Het Deurtelefoonsysteem ondersteunt meerdere gebruikers met aanpasbare toegangsniveaus en machtigingen, waardoor het geschikt is voor huishoudens, bedrijven en vastgoedcomplexen.

Voordelen:

Door het Deurtelefoonsysteem te gebruiken, profiteert u van verschillende voordelen:

 1. Verbeterde Beveiliging: Vergroot uw gemoedsrust door bezoekers visueel en auditief te verifiëren voordat u ze toegang verleent, zodat alleen geautoriseerde personen uw pand kunnen betreden.
 2. Gemak: Beantwoord oproepen en beheer toegang op afstand vanaf uw smartphone of tablet, waardoor u niet meer hoeft te haasten om de deur te openen of uw plek hoeft te verlaten om iemand binnen te laten.
 3. Kosteneffectief: Ons systeem biedt een betaalbaar alternatief voor complexe beveiligingssystemen, waardoor geavanceerde toegangscontrole voor iedereen toegankelijk is.
 4. Eenvoudige Installatie: Dankzij de draadloze communicatietechnologie is zelfs installatie voor personen met beperkte ervaring eenvoudig.

Toepassingen:

Het Deurtelefoonsysteem is geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder:

 1. Wooncomplexen: Ideaal voor appartementencomplexen en wooncomplexen, biedt ons systeem bewoners een veilige en handige manier om toegang tot hun woningen te controleren.
 2. Bedrijfspanden: Ondernemers kunnen effectief toegang tot hun pand beheren, profiterend van het gemak en de kosteneffectiviteit van ons systeem.
 3. Onderwijsinstellingen: Beheer de toegang tot klaslokalen en beperkte gebieden binnen onderwijsinstellingen, met behulp van het Deurtelefoonsysteem om de veiligheid van studenten en medewerkers te waarborgen.
 4. Zorginstellingen: Het Deurtelefoonsysteem kan worden gebruikt in zorginstellingen om toegang tot patiëntenkamers en gevoelige gebieden te regelen.

Conclusie:

Het Deurtelefoonsysteem biedt hoogwaardige beveiligingsfuncties die tegemoetkomen aan de behoeften van huiseigenaren, bedrijfseigenaren en vastgoedbeheerders. Met superieure audio- en videomogelijkheden, draadloze communicatietechnologie en ondersteuning voor meerdere gebruikers, biedt ons systeem een uitzonderlijke oplossing voor diverse locaties. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over ons product en hoe het de beveiliging van uw pand kan verbeteren.

Deurtelefoonsysteem:

Deze WiFi-video deurbel ondersteunt verbinding met de Tuya-app en maakt op afstand bewaken en ontgrendelen mogelijk. Het wordt gevoed door elektriciteit en is gemaakt van duurzaam materiaal, inclusief waterbestendigheid. Het eenvoudige en gebruiksvriendelijke ontwerp zorgt voor moeiteloos gebruik.

ID3203-B
Aantal huishoudens
1
Model
ID37207B-D
Type stroomvoorziening
Netstroom
PoE
Slimme deurbel
Ja
Smartphone ondersteuning
Ja
App ondersteuning
Tuya smart app
Terugspreekfunctie
Ja
Type aansturing
POE (UTP Kabel)
Wi-Fi
Abonnement nodig voor volledig gebruik
Nee
Slotfunctie
Ja
Uitbreidbaar met binnenshuis ontvanger
Nee
Type installatie
Opbouw
Gespreksduur
Max 120s.
Stroom verbruik
200mA Max
Voeding
PoE of DC 15V 1A optioneel
Materiaal
Metalen behuizing
Kijkhoek
110°
Nachtzicht
White light LEDs
Waterbestendig
IP65
Opslag
Max. 32GB Micro SD-kaart
Aantal drukknoppen
1
Cloud-opslag
Ja
Internet connectie
WiFi (2.4Ghz) or RJ45

Specifieke referenties

ean13
8721082435192
Reviews (0)