Vakkundige installatie
2 jaar garantie
Gratis Technische ondersteuning

DS-1271ZJ-140

Productkenmerken:

Type: Hangende steun voor Domecamera

Materiaal: Aluminiumlegering voor duurzaamheid en robuustheid

Kleur: Wit

Compatibiliteit: Ontworpen voor specifieke modellen van Domecamera's van Hikvision

Onze prijs € 102,90
Verzending Gratis

Beschikbaar
Vandaag voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Onze service:
  • Gratis technische ondersteuning
  • Niet goed = geld terug
  • 2 Jaar garantie
Omschrijving

De DS-1271ZJ-140-W is een specifieke witte plafondmontagebeugel ontworpen voor Hikvision beveiligingscamera's. Met deze beugel kun je je camera stevig aan het plafond bevestigen, waardoor je flexibiliteit hebt bij het installeren van je beveiligingssysteem.

De witte afwerking van de DS-1271ZJ-140-W zorgt voor een discrete integratie met verschillende omgevingen, waardoor de beugel niet opvalt en een professionele uitstraling behoudt. Dankzij zijn duurzame constructie biedt deze beugel een betrouwbare montageoplossing die geschikt is voor verschillende installatiescenario's.

Of je nu een professionele installateur bent of een doe-het-zelver die zijn beveiligingssysteem wil verbeteren, de DS-1271ZJ-140-W biedt een solide oplossing voor het veilig en effectief monteren van je Hikvision camera aan het plafond. Met zijn discrete ontwerp en robuuste constructie zorgt deze beugel ervoor dat je camera stevig en stabiel wordt geïnstalleerd, waardoor je gemoedsrust hebt dat je eigendommen goed worden bewaakt.

DS-1271ZJ-140
Afmeting
150 mm × 545 mm
Gewicht
1254 g

Specifieke referenties

Reviews (0)