Vakkundige installatie
2 jaar garantie
Gratis Technische ondersteuning

DS-2FSCH30, Batterij tbv Hikvision solar camera's

Onze prijs € 1.005,00
Verzending Gratis

Beschikbaar
Vandaag voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Onze service:
  • Gratis technische ondersteuning
  • Niet goed = geld terug
  • 2 Jaar garantie
Omschrijving

De DS-2FSCH30 is een krachtige batterij die speciaal is ontworpen voor gebruik met Hikvision solar camera's. Deze batterij biedt een betrouwbare en langdurige stroomvoorziening voor je camera, zelfs in gebieden waar geen elektriciteitsnet beschikbaar is.

Met zijn robuuste ontwerp en hoge capaciteit zorgt de DS-2FSCH30 ervoor dat je Hikvision solar camera continu van stroom wordt voorzien, zelfs bij weinig zonlicht. Dit maakt het ideaal voor gebruik in afgelegen locaties, landelijke gebieden of andere omgevingen waar een betrouwbare stroomvoorziening essentieel is.

De DS-2FSCH30 is eenvoudig te installeren en onderhouden, en biedt een duurzame oplossing voor het voeden van je Hikvision solar camera. Met zijn hoogwaardige constructie en betrouwbare prestaties zorgt deze batterij ervoor dat je camera altijd operationeel is, zodat je kunt genieten van continue bewaking en gemoedsrust.

Of je nu een professionele installateur bent of een doe-het-zelver die zijn beveiligingssysteem wil verbeteren, de DS-2FSCH30 biedt een betrouwbare oplossing voor het voeden van je Hikvision solar camera. Met zijn krachtige prestaties en duurzaamheid zorgt deze batterij ervoor dat je camera altijd operationeel is, waar je hem ook plaatst.

DS-2FSCH30

Specifieke referenties

Reviews (0)