Vakkundige installatie
2 jaar garantie
Gratis Technische ondersteuning

2-Draads BUS video buitenpaneel met 1 knop en RFID module - IDN223-1

De IDN223-1 is een 2-draads buitenpaneel dat is voorzien van een 170° wijdhoeklens, waardoor u een zeer duidelijk beeld krijgt van iedere bezoeker. Buitenpost is ook voorzien van een drukknop. Om een zo goed mogelijke aansluiting te creëren, wordt het paneel van achteren afgewerkt met een op maat gemaakte aluminium plaat zodat u niks meer ziet van het oude systeem. Ook heeft dit buitenpaneel een RFID-module. Met deze RFID-module maakt u het mogelijk om via een tag de (voor)deur voor u te ontgrendelen. Het openmaken van de deur met uw huissleutel, is naast de RFID-functionaliteit nog steeds mogelijk. Elk huishouden ontvangt 2 van deze tags. Voorzien van een beldrukker voor een huishouden.

Onze prijs € 483,94
Verzending Gratis

Beschikbaar
Vandaag voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Onze service:
  • Gratis technische ondersteuning
  • Niet goed = geld terug
  • 2 Jaar garantie
Omschrijving

De IDN223-1 is een 2-draads buitenpaneel dat uitblinkt in zowel functionaliteit als gebruiksgemak. Met zijn geavanceerde 170° wijdhoeklens biedt dit buitenpaneel een kristalhelder beeld van iedere bezoeker, zodat u nooit meer in het duister hoeft te tasten over wie er voor uw deur staat.

Dit buitenpaneel is uitgerust met een handige drukknop, zodat uw bezoekers eenvoudig kunnen aanbellen en hun aanwezigheid kunnen aankondigen. Of het nu vrienden, familie of pakketbezorgers zijn, u zult altijd snel op de hoogte zijn van hun komst.

Om een naadloze integratie met uw bestaande systeem te garanderen, is het paneel aan de achterkant voorzien van een op maat gemaakte aluminium plaat. Hierdoor verdwijnen alle sporen van het oude systeem en krijgt uw entree een frisse, moderne uitstraling.

De IDN223-1 gaat nog een stap verder met zijn ingebouwde RFID-module. Met behulp van een tag kunt u moeiteloos uw (voor)deur ontgrendelen en toegang verlenen aan geautoriseerde personen. U ontvangt zelfs 2 van deze tags bij het buitenpaneel, zodat u direct aan de slag kunt en uw gezinsleden ook gebruik kunnen maken van deze handige functie. Maakt u zich geen zorgen, naast de RFID-functionaliteit blijft het mogelijk om uw deur te openen met de vertrouwde huissleutel.

Bovendien is de IDN223-1 voorzien van een geïntegreerde beldrukker, speciaal ontworpen voor een huishouden. Dit betekent dat u alles heeft wat u nodig heeft in één compact en efficiënt apparaat.

Kortom, de IDN223-1 is de ideale keuze als u op zoek bent naar een buitenpaneel dat uitmuntende beeldkwaliteit, gebruiksgemak en geavanceerde functies combineert. Met zijn strakke ontwerp en veelzijdige mogelijkheden zal dit paneel een waardevolle toevoeging zijn aan uw entree.

IDN223-1
Aantal huishoudens
1
Model
IDN223-1
Terugspreekfunctie
Ja
Type aansturing
2-draads IP
Slotfunctie
Ja
Type installatie
Opbouw & inbouw
Opbouw afmeting
130x130mm
Inbouw afmeting
118x118mm uitsparing
Gespreksduur
Max 120s.
Stroom verbruik
150mA Max
Temperatuur
-40℃~+50℃
Materiaal
Aluminium behuizing
Camera sensor
1/3''CMOS
Kijkhoek
170°
Nachtzicht
IR LEDs (120°)
Waterbestendig
IP65
Aantal drukknoppen
1

Specifieke referenties

Reviews (0)