Vakkundige installatie
2 jaar garantie
Gratis Technische ondersteuning

2-Draads BUS video buitenpaneel hoofd module en RFID module - IDN223-M

De IDN223-M is een 2-draads buitenpaneel dat voorzien is van een 170° wijdhoeklens, waardoor u een zeer duidelijk beeld krijgt van iedere bezoeker. Om een zo goed mogelijke aansluiting te creëren, wordt het paneel van achteren afgewerkt met een op maat gemaakte aluminium plaat zodat u niks meer ziet van het oude systeem. Ook heeft dit buitenpaneel een RFID-module. Met deze RFID-module maakt u het mogelijk om via een tag de (voor)deur voor u te ontgrendelen. Het openmaken van de deur met uw huissleutel, is naast de RFID-functionaliteit nog steeds mogelijk. Elk huishouden ontvangt 2 van deze tags. Door gebruik te maken van externe drukknopmodules kunnen de huidige beldrukkers worden hergebruikt.

Onze prijs € 604,94
Verzending Gratis

Beschikbaar
Vandaag voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Onze service:
  • Gratis technische ondersteuning
  • Niet goed = geld terug
  • 2 Jaar garantie
Omschrijving

De IDN223-M is een 2-draads buitenpaneel dat perfect is voor het creëren van een veilige en geavanceerde toegangscontrole op uw locatie. Met zijn indrukwekkende 170° wijdhoeklens biedt dit buitenpaneel een ongeëvenaard duidelijk beeld van iedere bezoeker, zodat u altijd op de hoogte bent van wie er voor uw deur staat.

Wat dit buitenpaneel echt speciaal maakt, is de op maat gemaakte aluminium plaat aan de achterkant. Deze plaat zorgt niet alleen voor een naadloze afwerking, maar ook voor een perfecte aansluiting op uw bestaande systeem. U zult versteld staan van hoe mooi het paneel zich integreert in uw omgeving, zonder zichtbare sporen van het oude systeem.

Naast de visuele aspecten biedt de IDN223-M ook geavanceerde functionaliteit met zijn RFID-module. Met deze module kunt u de (voor)deur ontgrendelen door eenvoudigweg een RFID-tag te gebruiken. U ontvangt zelfs 2 van deze tags bij het buitenpaneel, zodat meerdere gezinsleden toegang kunnen krijgen. En maak u geen zorgen, de traditionele huissleutel blijft ook bruikbaar, dus u heeft altijd meerdere opties om uw deur te openen.

Als u al externe drukknopmodules heeft geïnstalleerd, kunt u ze gemakkelijk hergebruiken met dit buitenpaneel. Dit maakt de IDN223-M niet alleen een geavanceerde upgrade, maar ook een kostenefficiënte oplossing, omdat u gebruik kunt maken van uw bestaande infrastructuur.

Kortom, de IDN223-M is de ideale keuze als u op zoek bent naar een hoogwaardig, functioneel en esthetisch buitenpaneel dat uw bezoekers met gemak herkent en u de controle geeft over wie er toegang heeft tot uw pand.

IDN223-M
Aantal huishoudens
1+
Model
IDN223-M
Terugspreekfunctie
Ja
Slotfunctie
Ja
Type installatie
Opbouw & inbouw
Gespreksduur
Max 120s.
Stroom verbruik
150mA Max
Temperatuur
-40℃~+50℃
Materiaal
Aluminium behuizing
Camera sensor
1/3''CMOS
Kijkhoek
170°
Nachtzicht
IR LEDs (120°)
Waterbestendig
IP65

Specifieke referenties

Reviews (0)