Vakkundige installatie
2 jaar garantie
Gratis Technische ondersteuning

Metalen IP Deurpaneel - ID7202S-K

Ben jij op zoek naar een nieuw intercomsysteem voor meerdere (Max 500.) huishoudens? Wellicht is deze Numerieke Metalen IP Deurpaneel wel precies wat jij zoekt. Te combineren met alle IP-intercom systemen van IntercomDirect. Ook beschikbaar in pakket vorm: Groot Deurpaneel IP Productpakket Compleet

Onze prijs € 483,94
Verzending Gratis

Kleur
Beschikbaar
Vandaag voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Onze service:
  • Gratis technische ondersteuning
  • Niet goed = geld terug
  • 2 Jaar garantie
Omschrijving

Groot Metalen IP Buitenpaneel - ID87202S-K

Door het strakke design en de makkelijke pasvorm van het Metalen IP deurpaneel is hij geschikt voor veel verscheidene soorten ingangen. In combinatie met het 4:3 kleurenbeeldscherm en de modern ontworpen toetsen maakt dat het geheel tot een tijdloos en eenvoudig te gebruiken systeem. Het deurpaneel is verder volledig afgewerkt in RVS om de levensduur te optimaliseren.

Het Metalen IP deurpaneel is voorzien van een 1.0MP-camera waarmee u een zeer duidelijk beeld genereerd van de bezoeker. Deze camera is in staat om zowel overdag als ’s avonds dezelfde beeldkwaliteit te garanderen. Doordat het deurpaneel is voorzien van tweeweg communicatie kan het signaal onverstoord verstuurd worden naar de binnen-monitor en hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele storingen op de lijn. Dit is mogelijk tot een maximum van 500 woningen. Tevens is het paneel compatibel voor meerdere soorten deursloten. Hier vallen onder andere onder: Elektrische sloten, magnetische sloten, deurdrangers en 3-punts-sloten. Maakt u gebruik van een deurdranger, dan kunt u de ontkoppel-schakelaar direct aansluiten op het deurpaneel.

VANDAAG VOOR 15:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS!

Highlights

RFID-lezer - Wat het Metalen IP deurpaneel onderscheid van vergelijkbare deurpanelen is de mogelijkheid om hem te koppelen aan RFID-druppels. Zo is het mogelijk om op een simpele wijze de deur te ontgrendelen als bewoner. Dit is uiteraard beschikbaar voor iedere woning. Tevens is het mogelijk om per woning een toegangscode in te stellen. Dit zou eventueel ook vervangen kunnen worden door een publieke toegangscode die door iedere woning te gebruiken is.

Beschikbaar in meerdere talen - Doordat het Metalen IP deurpaneel beschikbaar is in zowel Engels als Nederlands is het een makkelijk te gebruiken systeem voor iedereen. Ook de meldingen kunnen weergegeven worden in beide beschikbare talen. Naast nederlands en engels zijn er nog +/- 15 extra talen beschikbaar.

Garantie - Twee jaar fabrieksgarantie inbegrepen.

Tuya Smart Home App

Niemand vindt het prettig om ’s avonds laat de deur te openen als er wordt aangebeld. Je hoort vaak genoeg nare verhalen. Het ID87202S-K buitenpaneel zorgt voor jouw gemoedsrust. Met je smartphone beantwoord je eenvoudig de melding en ziet meteen wie er aan de deur staat. De camera is voorzien van bewegingsdetectie. Dus ook wanneer er niet wordt aangebeld, registreert de camera ongebruikelijke bewegingen rond je huis en meldt deze. De beelden worden automatisch voor je opgeslagen zodat je ze altijd kunt terugkijken.

Handleiding

Bent u opzoek naar meer informatie over de ID87202S-K? Download en bekijk nu de producthandleiding.

Download hier de handleiding

ID7202S-K
Aantal huishoudens
4+
Model
ID7202S-K
Terugspreekfunctie
Ja
Type aansturing
POE (UTP Kabel)
Slotfunctie
Ja
Type installatie
Opbouw & inbouw
Type monitor
4,3 inch
Stroom verbruik
200mA Max
Temperatuur
-40℃~+50℃
Materiaal
Metalen behuizing
Camera sensor
1.0MP
Kijkhoek
75°
Nachtzicht
IR LEDs (120°)
Waterbestendig
IP53
Afmeting
140x41x366 (LxBxH)
Aantal drukknoppen
Numeriek

Specifieke referenties

EAN
8720256353188

Downloaden

ID-Install-GrootBuitenpaneel-NL

IntercomDirect Installatiehandleiding Groot Buitenpaneel Nederlandse Versie V1.1

Downloaden (820.27k)
Reviews (0)