Metalen IP Deurpaneel - ID7202S-K

Ben jij op zoek naar een nieuw intercomsysteem voor meerdere (Max 500.) huishoudens? Wellicht is deze Numerieke Metalen IP Deurpaneel wel precies wat jij zoekt. Te combineren met alle IP-intercom systemen van IntercomDirect. Ook beschikbaar in pakket vorm: Groot Deurpaneel IP Productpakket Compleet

Onze prijs € 474,95
Verzending Gratis

Kleur
Beschikbaar
Vandaag voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Onze service:
  • Gratis technische ondersteuning
  • Niet goed = geld terug
  • 2 Jaar garantie
Omschrijving

Metalen IP Deurpaneel
Referentie:
ID7202S-K

Maak kennis met de Metalen IP Deurpaneel van IntercomDirect en neem een kijkje in de toekomst van IP-intercomsystemen. Door zijn uitgebreide mogelijkheden heb jij de allernieuwste snufjes om jouw voordeur te beveiligen, waardoor ongewenste bezoekers het pand niet zomaar kunnen betreden. Er kunnen maximaal 500 huishouden op dit buitenpaneel worden aangesloten.

Door zijn 1.0 MP-camera heb je zowel ‘s nachts als overdag een duidelijk beeld wie er voor je deur staat. Het buitenpaneel is voorzien van een 4:3 kleurenbeeldscherm en door het eenvoudige menu bel je gemakkelijk het door jouw gekozen huisnummer. Doordat het Metalen IP Deurpaneel is uitgerust met een tweeweg-communicatie, kun je heel gemakkelijk een gesprek voeren met de persoon aan de andere kant. Je kunt het Metalen IP Deurpaneel eenvoudig aan verschillende soorten sloten aansluiten, waaronder; elektrische sloten, magnetische sloten, deurdrangers en 3-punts-sloten. Maak je gebruik van een deurdranger, dan kan je de ontkoppel-schakelaar ook direct aansluiten aan het buitenpaneel.

Maar dat is nog niet alles! Wat ons buitenpaneel vooral onderscheidt, is de mogelijkheid om RFID-druppels te gebruiken. Hiermee kun je eenvoudig en snel met een druppel de (voor)deur ontgrendelen. De RFID-druppels kunnen gemakkelijk gekoppeld worden aan het buitenpaneel en zijn per huishouden te gebruiken. Ook heb je de mogelijkheid om per huishouden een toegangscode in te stellen. Als laatste kun je ook gebruik maken van een publieke toegangscode, waarmee alle huishoudens met dezelfde code de (voor)deur kunnen ontgrendelen. Het buitenpaneel is beschikbaar in het Engels en Nederlands, dit geldt ook voor de gegeven meldingen.

ID7202S-K
Aantal huishoudens
4+
Model
ID7202S-K
Terugspreekfunctie
Ja
Type aansturing
POE (UTP Kabel)
Slotfunctie
Ja
Type installatie
Opbouw & inbouw
Type monitor
4,3 inch
Stroom verbruik
200mA Max
Temperatuur
-40℃~+50℃
Materiaal
Metalen behuizing
Camera sensor
1.0MP
Kijkhoek
75°
Nachtzicht
IR LEDs (120°)
Waterbestendig
IP53
Afmeting
140x41x366 (LxBxH)
Aantal drukknoppen
Numeriek

Specifieke referenties

EAN
8720256353188

Downloaden

ID-Install-GrootBuitenpaneel-NL

IntercomDirect Installatiehandleiding Groot Buitenpaneel Nederlandse Versie V1.1

Downloaden (820.27k)
Reviews (0)